Bangkok & Pattaya Tour 5 Nights 7 Days

Tüm Fotograflar ve Videolar için Tıklayın.

Bangkok & Pattaya Tour 5 Nights 7 Days

, İstanbul Çıkışlı
  • Ana Kategori :
    Yurt Disi Turlari
  • Alt Kategori :
    Uzak Dogu Turlari
  • Süre :
    7 Gün
  • Vize :
    Schengen Vizesi
  • Kapasite :
    100

“BANGKOK (2) – PATTAYA(3)”Ethiad Hava Yolları seferleri ile5 Gece 7 Gün

0.00 dan başlayan fiyatlarla

Tur Seçenekleri

Bangkok & Pattaya Tour 5 Nights 7 Days Kalkış: İstanbul Tur Tarihi : Süre : 7 Gün
Talep Gönder

Fiyata Dahil Olanlar

 

  • Ethiad Hava Yolları ile İstanbul -Abu Dhabi – Bangkok - Abu Dhabi - İstanbul ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • Havalimanı vergileri
  • Seçilen kategori otellerde Bangkok (2) Pattaya (3) toplam 5 gece kahvaltı dâhil konaklamalar 
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri    
  • Panoramik Bangkok şehir turu
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Zorunlu Seyahat Sigortası

Fiyata Dahil Olmayanlar

  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
  • Opsiyonel turlar
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri 

1.Gün                   İSTANBUL – BANGKOK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Ethiad Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 11.30'de buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Ethiad Hava Yolları’nın EY 96 sefer sayılı uçağı ile saat 14:15’de Abu Dhabi’ye hareket, Yerel saat ile 20.15’de varış. Varışı takiben Ethiad Hava Yolları’nın EY 406 sefer sayılı uçağı ile 23.25’de Bangkok’a hareket.

2.Gün                    BANGKOK

Yerel saat ile sabah 09:10’da Bangkok havalimanına varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından özel otobüsümüz ile önce Bangkok’u yakından tanıyacağımız şehir turumuza başlıyoruz , turumuz sırasında dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Budha Heykeli, Oturan Budha Heykeli, Stupalar (mezar taşları), içinde günümüzde de faaliyette olan masaj okulu bulunan Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Budha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı'nı geziyoruz. Otobüsümüzle yapılacak panoramik şehir gezisinde ise Çin Mahallesi, çiçek pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası ve Tayland kralının Bangkok'taki malikânesi göreceğimiz yerler arasında. Turumuzun ardından otelimize transfer oluyoruz. Oda dağılımı ve dinlenmek için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Kanal turu Gezisi’ne katılabilirler (40 USD). Uzak Doğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’ta yapacağımız bu turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı bulacaksınız. Taylıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u panoramik olarak göreceğiz.  Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Sea Food Market ve Patpong Gece Pazarı Gezisi'ne katılabilirler (20 USD). Turumuzda önce Tayland’ın en büyük deniz mahsulleri restoranına gidecek burada günlük getirilen deniz mahsullerinden seçerek istediğimiz şekilde pişirterek keyifli bir yemek yiyeceğiz. Bu restoranın sloganı “if it swims we have it” yani “yüzüyorsa bizde vardır”. Yemeğin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Çanta v.s) ağırlıklı olduğu PatPong Gece Pazarı'na geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.

3.Gün                    BANGKOK

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Yüzen Çarsı Gezisi’ne katılabilirler (45 USD).

Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkram Kasabası’nda bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Tay Halkı’nın Hindistan cevizi ağacından nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerdeki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dakika civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzak Doğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz. Nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Yüzen Çarşı’yı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropik meyvelerinin tadına bakacaksınız. Gezi bitiminde otele dönüyoruz. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerimizin düzenleyeceği ekstra yemekli Siam Niramit Show turumuza katılabilirler.(55 USD) Bangkok ‘un en popular gece kabaresi olan showdan önce dünya mutfağı olarak hazırlanan açık büfe aksam yemeğimizi alıyoruz ardından Thailand kültür ve tarihini essiz kartografilerle izleyicisinin beğenisine sunan , Guinness rekorlar kitabında yerini almış devasa sahnesi , 150 ‘nin üzerindeki dansçı kadrosu ve dünya üzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir aksam vadeden Siam Niramit gösterisini izleyeceğiz. Gezi bitiminde otele donuyoruz.

4.Gün                    BANGKOK - PATTAYA

Kahvaltıyla başlayan gün Pattaya’ya doğru başlayan yolculukla devam ediyor. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezilerek burada Tayland'da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz, arzu eden misafirlerimiz alışveriş yapabilecekler. Pattaya’ya varışın ardından otelimize transferimiz gerçekleşiyor. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği Timsah Çiftliği Gezisi'ne katılabilirler. (25 USD) Timsahlarıyla ünlü Tayland’da bulunan yüzlerce timsah çiftliklerinin içinden sizin için seçtiğimiz en ilgi çekici ve en güzeli olan Million Year Stone Park’ı ziyaret ediyoruz. Timsah şov gösterisi tüm inanılmazlığı ile seyrinize sunulacak. Akşam arzu eden misafirlerimiz, rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü Alcazar Show'unda unutulamayacak bir gece geçirme imkânını bulacaklar.(50 USD) Tayland’da Lido tarzında sunulan bu özel kabare şovunda değişen sahne dekorları kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle görsel şöleni izleyerek geçireceğiniz unutulmaz bir akşama hazır olun! Şov sonrası bir sürpriz sizleri bekliyor. Daha sonra rehberiniz eşliğinde Pattaya’yı yürüyerek yakından tanıyoruz. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.

5.Gün                    PATTAYA 

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği öğle yemekli ekstra Mercan Adası Gezisi'ne katılabilirler. (50 USD) Pattaya Sahili’nden özel sürat teknelerimizle, palmiye ağaçları arasında mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.

6.Gün                    PATTAYA 

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Nong Nooch Tropik Bahçe Gezisi'ne katılabilirler. (35 USD) Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam tropik bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay Kültürü’nü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu Gösterisi, tarihi savaşların canlandırmasını izledikten sonra ikinci bolüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Daha sonra büyüleyici bahçeyi gezecek ve çeşit çeşit orkidenin bulunduğu özel bölümü göreceğiz. Öğleden sonra otele dönüşümüz gerçekleşiyor. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Fil Safarisi Gezisi'ne katılabilirler.(35 USD). Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari macerası başlıyor. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.

7.gün                     PATTAYA - BANGKOK - ISTANBUL  

Kahvaltıdan sonra odaları boşaltıyoruz ve çıkış işlemlerinin ardından serbest zaman. Uçuş saatimize bağlı olarak özel otobüsümüz ile Bangkok Havalimanı'na transferimiz gerçekleşiyor. Havalimani ‘na varışımızın ardından Ethiad Hava Yolları’nın tarifeli uçuşu için check-in ve bagaj işlemlerinden sonra EY 407 sefer sayili ucus ile 02:10’da Abu Dhabi’ye hareket ediyoruz. Yerel saat ile 05:45’de Abu Dhabi’ye variyoruz. Varışımızı takiben Ethiad Hava Yolları’nın EY 97 sefer sayılı uçuşu ile 08.30’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 12.45’de Atatürk Havalimanına varış. Turumuzun sonu.

 

4 yıldızlı oteller

, Müsaitlik Seçimli

Bu turumuzda Euro para birimi baz alınmaktadır. Fiyatlar, TL bazında değişiklik gösterebilir. Ödemenizi tarafımıza havale veya nakit olarak yapabilirsiniz.

Tüm fırsatlarımızdan haberdar olabilirsiniz!
Gülgez Turizm Seyahat Acentası
Belge No : 5554

©2022 GülgezTurizm