Sizin İçin Derlediğimiz Popüler Seçenekleri
Gülgez Turizm'e Hoş Geldiniz. 2006 yılından bugüne kazandığımız tecrübemiz ile sizlere hizmet veriyoruz. Yurt içi ve Yurt dışı Turları, M.I.C.E hizmetleri, Termal Oteller, Tatil Otelleri, Şehir Otelleri, Balayı Otelleri konularında, size en uygun fiyatları sunuyoruz.

En Sık Tercih Edilenler

Popüler Oteller

Popüler Villalar

Özel Havuz Özel Bahçe
Kapasite
8 Kişi
Oda
4 Adet
Yatak
5 Adet
Banyo
4 Adet
Kapasite
2 Kişi
Oda
1 Adet
Yatak
1 Adet
Banyo
1 Adet
Ortak Havuz Ortak Bahçe
Kapasite
2 Kişi
Oda
1 Adet
Yatak
1 Adet
Banyo
1 Adet
Özel Havuz Özel Bahçe
Kapasite
12 Kişi
Oda
6 Adet
Yatak
6 Adet
Banyo
6 Adet
Özel Havuz Özel Bahçe
Kapasite
9 Kişi
Oda
4 Adet
Yatak
4 Adet
Banyo
4 Adet
Özel Havuz Özel Bahçe
Kapasite
7 Kişi
Oda
4 Adet
Yatak
4 Adet
Banyo
3 Adet

Neden Biz?

Her on dakika içinde bir misafirimizin bizden hizmet aldığını bilmekteyiz. Hedefimiz ise dakikada bir, bir misafirimize hizmet vermek. 1995 yılından bu yana kendimizi sürekli yeniledik ve yenilemeye devam etmek istiyoruz. Turizm alanında hizmet verirken, işe yaklaşımı bizim gibi olan paydaşlarla misafirimize en iyi hizmet koşulunu yerine getirmeye çalışmaktayız. Tabi tüm bunları yaparken de misafirlerimizin bütçelerini korumaya özen gösteriyoruz. Siz de Gülgez Turizm ailesi olarak bize güvenin ve Oteller, Turlar, Şirket Çalışmaları, Uçak biletleri ve diğer tüm turizm hizmetlerini bizden talep edin. Hizmetin keyfine varın.

En Uygun Fiyat
Yurt içinde ve dışında düzenlediğimiz turlar ve oteller ayrıca Erken Rezervasyon, Termal Otelleri, Kayak ve Şehir Otelleri, konusunda en uygun fiyatlı teklif stratejimiz ile sizlere Keyifli tatili yeniden tanımlıyor. Siz de istediğiniz Otel Tur ve Uçak bileti için bizden teklif alın, tatilin keyfine bakın!
Kalite Güvencesi
Çalışmalarımız aldığınız hizmet sonrası yapılacak anket ile değerlendirmekte olup, sezon sonunda iyi puan alamamış bölgeler, oteller v.b. yerler bir daha satış yapılmamak üzere sistemimizde kapanır. Kısacası, gittiğiniz yerler misafirlerimiz tarafından sürekli denetlenmektedir.
Güvenli Alışveriş
SSL sertifikalı web sitemizde bilgileriniz GÜVENDE. Gülgez ailesi olarak kişisel bilgilerinizi en ileri teknoloji ile korumaktayız. Siz sadece beğendiğiniz bölgeyi ve oteli bize söyleyin yeter.
En İyi Hizmet
1995'den bu güne şirket politikamız olarak en iyiyi en ucuza sunmak üzerine kurgulanmıştır. Bu sebeple En iyi hizmeti Gülgez'de bulabileceğinizi unutmayın. Hem de en karlı çıkacak şekilde. Siz arkanıza yaslanın ve mutluluğa odaklanın, geri kalanı Gülgez ekibi halledecek.
Tüm fırsatlarımızdan haberdar olabilirsiniz!

©2022 GülgezTurizm